Part of your team Aanpassingsvermogen

Als opdrachtgever kun je altijd op ons rekenen: elke dag, op elk moment, ook bij calamiteiten. Want we beschouwen niet alleen voedselveiligheid, maar ook productiezekerheid als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. We begrijpen dat schoonmaakwerkzaamheden én vakmensen daar een cruciaal onderdeel van zijn.

Juist op de momenten dat er iets misgaat, blijkt hoe sterk we ons verbonden voelen met onze klanten. We laten je niet in de steek en blijven denken in oplossingen. Want dat is onze kracht: pragmatisch handelen. Samen lossen we het op.

Procesgestuurde schoonmaak van uw productie... vanzelfsprekend. Aanpassingsvermogen... cruciaal.
Silo overstroomd door technisch mankement
Wat als de techniek hapert…

Door een technisch mankement bij het lossen, overstroomde een melkpoedersilo op het terrein van Zeelandia in Zierikzee. Ineens ontstond een klein sneeuwlandschap. Wat bleek? De ‘volmelder’ had het begeven.

Direct aan de slag
De techniek haperde, maar op de Hago-schoonmaakploeg konden ze bij Zeelandia wel rekenen. Productiemanager Peter de Looff: “Er zijn altijd een paar medewerkers van Hago Food & Industry bij ons aan het werk, dus de teamleider kon meteen iemand bereiken. Ze schatten in hoeveel tijd het kostte om alles op te ruimen – enkele dagen – en gingen direct aan de slag.

Aanpassingsvermogen 1

Weer blinkende ruiten
De berg poeder onder de silo werd snel opgeveegd. Daarna kreeg het schoonmaken van de metershoge silo prioriteit. Daarop lag melkpoeder dat zich bij harde wind alsnog zou kunnen verspreiden. Een paar dagen later was de laatste melkpoeder verwijderd, en blonken ook alle ruiten weer.

Gouden kerel
“Onze ‘gouden kerel’ is objectleider Lahcen, licht Peter toe. “Hij gaat altijd heel voortvarend te werk, en regelde ook in dit geval alles perfect. Die rol is echt cruciaal. Een objectleider die goed meedenkt, snel handelt en afspraken nakomt – zoals bij ons het geval is – maakt dat je echt kunt bouwen op het schoonmaakteam."

MG 2781
Onverwachte opruimklus in vakantietijd

Even rustig nadenken

Het is dinsdagmorgen 11 uur als de telefoon van ambulant objectleider Jennie Horn rinkelt. ‘Jennie, help! Er ligt vijf ton melkpoeder in de kelder van de poedertoren’. Op zo’n moment gaat Jennie rustig even zitten om na te denken. Ze weet: dit is een gigantische klus, want dit wordt handwerk.

Aanpassingsvermogen 2

Een voorwaarde om uit te kunnen blinken

Op momenten dat er iets misgaat, is niet alleen aanpassingsvermogen een must, maar ook heldere communicatie. We weten de juiste mensen te bereiken om snel tot een oplossing te komen. We beschouwen namelijk productiezekerheid als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Altijd bereikbaar zijn en concreet communiceren ligt voor ons in de basis.

Heldere communicatie
Heldere communicatie 1