Onze expertise

Voedingsmiddelenindustrie

Droge schoonmaak, natte schoonmaak, van lopende band tot en met poedertoren: Hago Food & Industry maakt schoon bij bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Dat doen we overdag of ’s nachts, want we stemmen ons werk af op de productie van jouw bedrijf.

WWS Hago Food Overzicht 15

Zorgeloos je audits tegemoet

Als specialist kennen we de strenge standaarden in de branche. We weten welke eisen klanten en toezichthouders zoals de NVWA stellen aan je productieproces. En ook: hoe belangrijk audits zijn. We helpen je daarom niet alleen om voedsel hygiënisch en veilig te produceren, maar ook bij het aantonen dat de schoonmaak en de hygiëne goed geborgd zijn, zowel in de praktijk als op papier. Audits voor HACCP, ISO en AIB kom je daardoor vlekkeloos door.

WWS Hago Food Overzicht 5

Continu innoveren

Op basis van de VSR-praktijkrichtlijnen maken we een concreet en goed doordacht schoonmaakplan. En daarna blijven we ons steeds afvragen: kan het slimmer? We zoeken continu naar manieren om onze processen en de kwaliteit van ons werk te verbeteren.

Nauwkeurig houden we bij wat we wanneer doen en met welk resultaat. Daarvoor gebruiken we bijvoorbeeld ons digitale platform HagoNow!, waar schoonmaakmedewerkers, controleurs en onze klanten allemaal mee werken.

Door voortdurend te meten en te monitoren, ontdekken we welk effect nieuwe technieken hebben. Kunnen we sneller of met minder mensen werken als we onze hogedruk-unit erbij halen? Dan halen we die erbij. En als onze droogijsstraler een beter resultaat levert, zetten we die natuurlijk in. Schoonmaakplannen passen we aan als een andere aanpak een betere kwaliteit oplevert of efficiënter is. We blijven dus continu innoveren.

157

Toegevoegde waarde van vakmensen

Voor het inzetten van innovatieve technieken zijn vakmensen nodig, met de juiste vaardigheden, opleidingen en trainingen. Los daarvan, moeten alle schoonmaakmedewerkers in de voedingsmiddelenindustrie kennis van zaken hebben. Bij ons volgen ze in ieder geval de basisopleiding Foodreiniging van SVS. En vraag je om aanvullende opleidingen of bijvoorbeeld een VCA-certificaat? Dan zorgen we daarvoor.

Spil in het web is onze rayonmanager. Hij of zij begrijpt je productieproces volledig en stemt de schoonmaak daarop af. De rayonmanager zoekt continu naar mogelijkheden om te standaardiseren en te optimaliseren, en is de motor achter de kwaliteit van de schoonmaak.

WWS Hago Food Overzicht 2

Volledig transparant zijn... cruciaal!

Als specialist in de voedingsmiddelenindustrie moet je op ons kunnen rekenen. Wij vinden het belangrijk dat je ons vertrouwt. Daarom zijn we open over onze werkwijze. We leggen nauwkeurig vast wat we doen én we laten dat ook zien. Lees meer over waarom we transparantie zo cruciaal vinden.

Volledig transparant
Volledig transparant 1