Voedingsmiddelenindustrie - Hago Food & Industry

Voedingsmiddelenindustrie

Voedselveiligheid en productkwaliteit dwingen tot een hygiënische en veilige productieomgeving.

Chemische industrie - Hago Food & Industry

Chemische industrie

Veiligheid, gezondheid en milieu hebben hoge prioriteit binnen de chemische industrie.

Lees meer
Hightech industrie - Hago Food & Industry

Hightech industrie

Reiniging en desinfectie van cleanrooms vereisen specifieke kennis en vaardigheden.

Onze aanpak

We brengen om te beginnen precies in kaart welke processen er in jouw organisatie spelen, wat je wensen zijn en welke regels er gelden. Met deze input wordt door een van onze lean managers de schoonmaakdienstverlening ontworpen. Hierin staan de processen die we volgen, de medewerkers die we inzetten, welke materialen we gebruiken, wat het aansturingsmodel wordt et cetera.

Kennis & Kwaliteit
Onze middelen en materialen zijn afgestemd op het juiste gebruik met het best mogelijke resultaat. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in (de schoonmaak van) productiebedrijven. Een aantal van onze rayonmanagers zijn gecertificeerd docent en examinator voor de Basisopleiding Food Schoonmaak en leiden medewerkers zelf op, zowel bij aanvang van het werk als doorlopend op de werkvloer. Ook met aanvullende vakspecialistische opleidingen, waaronder VCA en procestechnische opleidingen. Met onze prestatiemeter houd je vinger aan de pols op gestelde KPI’s; de garantie van een heldere rapportage.

Snelheid & Flexibiliteit
Pieken en dalen kunnen altijd voorkomen. We zijn erop ingericht om daar flexibel mee om te gaan. Zo zorgen wij naast een continu schoonmaakteam voor een flexibele, opgeleide schil om pieken op te vangen. Maar het kan ook voorkomen dat er dalen in de productie zijn. In dat geval denken we graag met je mee over interne oplossingen.

Communicatie & Innovatie
Een speciaal voor jouw organisatie samengesteld scoutingteam signaleert tijdens een jaarlijkse ronde operationele, kwalitatieve en financiële kansen. De hieruit voortvloeiende conclusies en aanbevelingen zijn kwaliteitverhogend en waar mogelijk kostenbesparend. Bij de organisatie van schoonmaak gaan wij daarbij zo veel mogelijk uit van standaardisatie van gelijke processen en optimalisatie van kernactiviteiten maar wel geënt op jouw unieke proces en product. Met inzet van de handige mobiele app Vakmansch@p verzamelen we doorlopend data over lopende processen, apparatuur, omgeving en schoonmaakhandelingen en bekijken we hoe we slimmer kunnen organiseren, zonder dat de kwaliteit van jouw productieprocessen in het geding komt.

 

 

“Bij wisselingen in de productie- capaciteit zie je dat Hago een flexibele partner is die meegaat in dat traject. Ze schakelen makkelijk op en af.”

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Food & Industry voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Food & Industry?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Food & Industry of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: