Online dashboard

De Vakmansch@p bestaat uit verschillende modules die een optimale communicatie regelen tussen schoonmakers, controleurs en klant bij het uitvoeren van het schoonmaakprogramma. Het bestaat uit een online dashboard, waarin al je actuele informatie direct inzichtelijk is, en een mobiele applicatie (@pp) die door je medewerkers gebruikt kan worden. Alle informatie, processtappen, meldingen, planningen, instructies en bijvoorbeeld controles die met de @pp of via de portal worden ingevoerd zijn binnen enkele seconden inzichtelijk en leiden tot actie bij de gebruikers. Het unieke aan onze toepassing is dat alle functionaliteiten dus niet alleen voor onze eigen medewerkers beschikbaar zijn maar ook voor die van jouw bedrijf. Zo kunnen zij op ieder gewenst moment werkzaamheden melden en afmelden, kwaliteitscontroles uitvoeren en de resultaten volgen, instructiebladen en allerhande documenten raadplegen of de planning inzien.


Beveiligde omgeving

Met de mobiele applicatie Vakmansch@p beschik je over een verscheidenheid aan functionaliteiten die per gebruiker ingericht kan worden. Het online dashboard werkt volledig in een beveiligde ‘cloud omgeving’. Zo kan elke gebruiker het dashboard letterlijk overal en op ieder moment raadplegen.

 
Innovatieve technieken
Vakmansch@p maakt gebruik van een aantal innovatieve technieken.

  • Zo kan met behulp van een speciale identificatiesticker op machines, productielijnen of specifieke gebieden binnen jouw productieomgeving direct gezien worden op welke plek de betreffende gebruiker zich bevindt. En kan zodoende direct worden gestart met het maken van een melding of controle. Het inzetten van een dergelijk slimme techniek maakt het werken met ons systeem bijzonder efficiënt, gericht en tevens leuk!
  • En verder kunnen wij binnen het dashboard met gebruik van actuele plattegronden en aanvullende gegevens een totale visualisatie van je productieomgeving realiseren. Wanneer je inlogt in het dashboard zie je direct de actuele status van de aanwezige productielijnen, verschillende fabrieken/afdelingen en indien gewenst zelfs statussen op machineniveau. Op alle niveaus van het systeem kan worden ingezoomd.


Kwaliteitscontrole

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden in jouw productieomgeving kunnen allerlei kwaliteitscontroles uitgevoerd worden met het systeem. Je kunt al deze controles flexibel en op maat van iedere fabriek en/of afdeling vormgeven. Binnen ons systeem werk je zodoende niet met vaste vormen, maar stel je zelf de checklist in.

Rene Bakker Hago Food & Industry

Meer weten?

Wil je meer weten over de Vakmansch@p dan kom ik graag een keer langs voor een toelichting, zodat je zelf kunt ervaren wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Laat je gegevens achter
Deel dit artikel: