Onze garanties

Naadloos voegen naar proces 
De gevolgen van onzorgvuldige en onjuiste reiniging binnen cleanrooms kunnen groot zijn voor de kwaliteit en daarmee de kosten van de productie. Gedegen reiniging is voorwaarde voor productie, helpt bovendien storingen te voorkomen en is daarmee een essentieel onderdeel van het productieproces. Wij voegen ons dan ook naadloos naar jouw productieproces. 

Continu bijblijven 
We bewegen als specialist in cleanroomreiniging mee met de veranderingen in regelgeving en innovaties. Voor het continu bijhouden van kennis door opleiding werken wij samen met ons 'zusje' Alpheios, opleidingsinstituut en één van de grootste productleveranciers van de Benelux aan onder meer schoonmaak in industrie en zorgsector. De kwaliteit van schoonmaak binnen cleanrooms valt of staat namelijk met de kennis en het vakmanschap van de schoonmaker. 

Maatwerk en ervaring
Cleanroomreiniging is altijd maatwerk, nooit routine. Primair zijn geldende protocollen leidend. Wij stellen de werkprogramma’s vervolgens op op basis van het type en de klasse van de cleanroom, het product dat in de cleanroom geproduceerd wordt en de handelingen die verricht worden. De ISO-klasse is vervolgens bepalend voor de schoonmaakfrequentie. Onze slimme app Vakmansch@p bestaat uit verschillende modules die een optimale communicatie regelen tussen schoonmakers, controleurs en klant bij het uitvoeren van het schoonmaakprogramma. Hiermee brengen we op continue basis de verbeterkansen in kaart, die uitgangspunt vormen voor procesoptimalisatie. Dit, gecombineerd met de ervaring van onze mensen en de aansturing van onze objectleider als spil in het volledige schoonmaakproces, zorgt voor een optimale schoonmaakkwaliteit. 

"Doordat Hago onze cleanrooms schoonmaakt, zit zij direct in onze corebusiness. Is de schoonmaak niet goed, heeft dat direct consequenties voor onze productie en dus ook voor onze verkoop." R. Dings, MSD Animal Health

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Rene Bakker Hago Food & Industry

Koffie?

Hallo, ik ben René en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur mij een bericht

Meer lezen?

Download dan eens onze brochure 'Schoonmaak met het oog van de vakman'.

Download