Part of your team Heldere communicatie

Protocolgestuurde schoonmaak in een specialistische omgeving vereist dat iedereen de lat hoog legt. Een voorwaarde om uit te kunnen blinken in ons werk, is dat we helder communiceren. We zorgen dat onze collega’s precies weten wat er van ze verwacht wordt. Ze kennen het belang van veiligheid, en weten welke procedures ze moeten volgen. Duidelijke taal is daarbij cruciaal.

Ook naar onze opdrachtgevers toe zijn we uiterst zorgvuldig in onze communicatie. We investeren in de relatie en zorgen ervoor dat we een actieve en initiërende samenwerkingspartner zijn. Met concrete resultaten als gevolg. Zo zijn we altijd bereikbaar en komen we onze afspraken na. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Altijd bereikbaar zijn en afspraken nakomen... vanzelfsprekend. Heldere communicatie... cruciaal.
Samenwerken bij FrieslandCampina
Iedereen alert op details

Op de locatie van FrieslandCampina in Bedum werkt een vaste groep van vijf Hago-medewerkers. Sommigen zijn al vijftien jaar in dienst, en dat bevalt goed. Plant manager Sikko van der Tuin: ”Voor mij zijn de medewerkers van Hago Food & Industry net zo belangrijk als die van FrieslandCampina.”

Meedenken over verbeteringen
Het Hago-team doet actief mee aan informatie- en kantinesessies bij het zuivelbedrijf. “Op die momenten gaan we in op de vraag hoe we de hygiëne in de fabriek nog verder kunnen verbeteren”, licht Sikko toe. “De mensen van Hago denken en praten dan volop mee. En zo worden we samen beter.”

Tevreden over proactief team
Dat laatste is ook meetbaar, getuige bijvoorbeeld de resultaten bij audits. Sikko: “Ik zeg vaak: the devil is in the details. Voedselveiligheid valt of staat namelijk bij de alertheid van de hele groep en de beheersing van alle risico’s, óók de hele kleine. Daar hebben we iedereen voor nodig. De proactiviteit van ‘onze’ Hago-medewerkers stemt me daarom zeer tevreden.”

Heldere communicatie 1
De nacht van Ria Nuchter

“Nachtwerkers weten álles van elkaar”

‘Haar jongens en meiden’ in Oosterwolde werken altijd ’s nachts. Dat maakt het team extra hecht, merkt rayonmanager Ria Nuchter. “Hun telefoons hoeven ze niet te checken, want daarop komen toch geen berichten binnen. Ze práten dus met elkaar, en weten ook echt álles van elkaar.”

Heldere communicatie 2

Onze expertise

Als samenwerkingspartner mag je van ons verwachten dat we altijd over de meest recente expertise en kennis beschikken. Als specialist kennen we de strenge standaarden in de branche. Daarnaast moeten niet alleen wij, maar ook alle schoonmaakmedewerkers verstand van zaken hebben. Hoe we daarvoor zorgen? Lees het via onderstaande link.

Expertise
WWS Hago Food Overzicht 15