Schoonmaak als blijvende randvoorwaarde voor veilige voedselproductie

Op 24 september organiseerde Food Strategy Institute samen met Hago Food & Industry een ronde tafelsessie. Het onderwerp: helping drive profitability through insite, strategy and focus. Hoe kunnen voedselproducenten gezond en concurrerend blijven in tijden van COVID-19?

Verder lezen

Hago Food & Industry pakt expertrol in tijden van opschalen.

Nederlanders die geen vitale functie hebben, werken thuis. Mensen mijden op aanraden van het RIVM zoveel mogelijk sociaal contact en zijn aan het hamsteren geslagen. Het coronavirus laat zijn sporen na, ook in de voedingsindustrie waar de productielijnen overuren draaien.

Lees meer

Er was eens... een schoonmaakplan

Als dit een sprookje was, liep het goed af. Maar er is weinig sprookjesachtig aan schoonmaken in de voedingsindustrie. Vaak ontbreekt een helder Programma van Eisen. Duidelijkheid in bestekken is hard nodig.

Lees meer
Hago feest 75 jaar

Hago viert 75-jarig jubileum. En hoe!

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.

Lees meer
Safe Food Factory - Hago Food & Industry

Ontmoet de schoonmakers van consumerend Nederland op 31 mei in Ede bij de Safe Food Factory

Op 31 mei organiseert Safe Food Factory een interessant event over hygiënische perslucht. Hago Food & Industry is erbij en nodigt jou uit. Kom jij ook?

Lees meer

Michel Möller - Hago

Hago ziet grote toekomst in data driven schoonmaak

De cijfers van het marktonderzoek van Service Management zeggen veel. Maar niet alles. Want wat is de visie van Michel Möller op de Nederlandse schoonmaaksector, het heden, verleden en toekomst?

Lees meer

Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon

Hago bestaat donderdag 1 februari 75 jaar. In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Elke dag zetten Hago-medewerkers zich op duizenden plekken in voor een schoon Nederland.

Lees meer
Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago is in 2017 gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT1000. Hago kwam in de categorie Schoonmaak (HR & facilitaire dienstverlening) als beste schoonmaakbedrijf uit de bus.

Lees meer
Peter Nuenen - Hago - Schoonmaker van het jaar 2017

"Sowieso een eer dat ik genomineerd ben”

Nog een nachtje en dan strijdt Peter van Hago Food & Industry – samen met Ivanka van Hago Next én nog drie kandidaten van andere schoonmaakbedrijven – om de landelijke titel ‘Schoonmaker van het Jaar’.

Lees meer

Hygiënisch ontwerpen: een nieuwe dimensie

Machines en productieomgevingen voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpen is een vak apart. Het op industriële schaal produceren van onder meer brood, vleesproducten, pizza’s en gesneden groente vraagt andere machines en methodes dan die we thuis in de keuken gebruiken.

Lees meer
Poule vaste vakschoonmakers garandeert continuïteit  - Hago Food & Industry

Poule vaste vakschoonmakers garandeert continuïteit

”Continuïteit is voor ons het allerbelangrijkst”, vertelt Robert-Jan Weel van vleesverwerker Meatstreet. Hij bedoelt daarmee een constant hoog hygiëneniveau, maar ook continuïteit in de schoonmaakdienstverlening. Met vaste, en opgeleide medewerkers.

Lees meer

Wat hebben Hygiënisch ontwerpen en Hockey met elkaar gemeen?

Op dinsdag 3 oktober organiseerden VMT en PAVO gezamenlijk hun jaarlijkse foodevent met dit jaar als rode draad ‘Hygiënisch ontwerpen en Continu Verbeteren’. VMT en PAVO zijn in foodland twee autoriteiten als het gaat om kennis delen en verbinding maken tussen producenten en leveranciers.

Lees meer
Innovation Thursday: Constant Self Improvement - Hago Next

#InnovationThursday

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: investeren in een vitaal personeelsbestand.

Lees meer

Hamza el Mamouni - Schoonmaker van NL - Hago Food & Industry

Schoonmaker van Nederland: Hamza el Mamouni

“Zonder schoonmaak draait de economie niet, de wereld niet, draait niets. Alles begint met schoonmaak. Als je thuis gaat eten of begint met werken, dan wil je dat in een schone omgeving doen. Doe je dat niet, dan word je uiteindelijk ziek. "

Lees meer
Samenwerking Hoogesteger - Hago Food & industry

Hoogesteger kiest opnieuw voor Hago

Hoogesteger heeft haar samenwerking met Hago verlengd. Hago Food & Industry werkt inmiddels 4 jaar bij de sapproducent uit Zwanenburg en verzorgt hier de schoonmaak van de fabriek en kantoren.

Lees meer
Samenwerking ASML - Hago Food & Industry

Sterke regionale samenwerking basis voor vertrouwen

Hago en ASML hebben hun samenwerking opnieuw verlengd. Al jarenlang verzorgen wij het schoonmaakonderhoud binnen het hightech bedrijf, van de cleanrooms en kleedsluizen tot de reguliere schoonmaak van kantoren en het afvalbeheer.

Lees meer
Trends in de schoonmaak van de voedingsindustrie - Hago Food & Industry

Trends in de schoonmaak van de voedingsmiddelen-industrie

Hygiëne in de voedingsbranche is onlosmakelijk verbonden met het borgen van de voedselveiligheid. Experts, waaronder onze collega, accountmanager René Bakker, belichten de belangrijkste trends.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Food & Industry voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Food & Industry?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Food & Industry of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: