De verlenging van het contract is het startschot van een nog intensievere samenwerking. Zo gaan wij de komende contractperiode aan de slag met verdere optimalisatie van de dienstverlening. Uitgangspunt is om de schoonmaak nog beter te laten aansluiten op de productie van Hoogesteger.

Dick Oeseburg, operationeel manager Hago Food & Industry: “Bij Hoogesteger veranderen de productietijden regelmatig, bijvoorbeeld als er acties plaatsvinden in supermarkten rondom de sappen die zij produceren. Dan is het belangrijk dat wij als schoonmaakbedrijf aansluiten op die productieveranderingen. Dat betekent vooruit plannen en meebewegen.” Daarnaast liggen er uitdagingen voor het verminderen van waterverbruik tijdens de natte reiniging en het monitoren van chemieverbruik, om ook dat omlaag te brengen. In de kantoren gaat Hago over van handelings- naar resultaatgericht werken. Oeseburg: “Door continu overleg en het nemen van deze maatregelen sluiten we steeds weer beter aan op de productieprocessen van Hoogesteger en werken we slimmer. Zo kom je uiteindelijk tot echt partnerschap waarin je als schoonmaakbedrijf van toegevoegde waarde bent. En daar draait het om.” Het contract is verlengd voor drie jaar.

Samenwerking Hoogesteger - Hago Food & industry

“Bij Hoogesteger veranderen de productietijden regelmatig. Dan is het belangrijk dat wij als schoonmaak-bedrijf aansluiten op die productie-veranderingen. Dat betekent vooruit plannen en meebewegen.”

Deel dit artikel: