Online Ronde Tafel: "Vervolgstappen In Relatie Tot COVID-19"

Over de hele wereld bedenken leiders op dit moment manieren om rekening te houden met de veranderingen die door de coronacrisis nodig zijn. Veranderingen die te talrijk zijn om op te noemen. Maar enkele belangrijke veranderingen die zich om ons heel voordoen zijn:

  • Bedrijven investeren minder en het consumentenvertrouwen daalt;
  • Toeleveringsketens worden verstoord door grenssluitingen en bedrijfssluitingen vanwege zieke werknemers of de noodzaak om fysieke aanpassingen te maken;
  • Consumenten kopen hun levensmiddelen steeds vaker online. Ook ebben ze de neiging om zich te richten op lokale leveranciers. En dat kan leiden tot nieuwe mogelijkheden voor voedselproducerende bedrijven.

 

Op donderdag 25 juni 2020 tussen 13.00 en 15.00 uur organiseren het Food Strategy Institute en Hago Food & Industry een Online Ronde Tafel met als thema: "Vervolgstappen In Relatie Tot COVID-19".

Tijdens de ronde tafel wordt ingegaan op de kansen en de uitdagingen die de coronacrisis de komende tijd biedt.

 

Er zijn nog slechts twee plaatsen beschikbaar. Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan! Bij aanmelding vragen we je vriendelijk om enkele vragen te beantwoorden en ook de geheimhoudingsovereenkomst goed te keuren die u via deze link kunt vinden: https://www.surveymonkey.com/r/FSIHAGO

Dezelfde link geeft je alle informatie die je nodig hebt.

 

Het invullen van de vragen duurt ongeveer drie minuten. Na het beantwoorden wordt je registratie binnen 24 uur per e-mail bevestigt.

 

Wij kijken naar uit je online te verwelkomen op 25 juni!

Deel dit artikel: