Safe Food Factory
Safe Food Factory is een kennisplatform waar partijen problemen aanpakken en tot oplossingen komen, waarbij voedselveiligheid in voedingsbedrijven centraal staat. Als Hago Food & Industry stonden wij aan de wieg van dit platform en wij zijn bevoorrecht om onze kennis bij te dragen.

Workshop Hygiënische Perslucht
In een workshop presenteert en bespreekt de werkgroep Hygienische Perslucht de resultaten van de praktijkrichtlijn Hygiënische Perslucht. Sprekers uit zowel de werkgroep als uit de praktijk schetsen de wettelijke uitgangspunten, bestaande problemen en mogelijke oplossingen om hygiënische perslucht te verkrijgen. Daarbij is aandacht voor de opwekking, filtratie en droging van perslucht en waar op gelet moet worden qua smeermiddelen. Hoe is de kwaliteit van perslucht in (de nabijheid van) voedingsmiddelen te garanderen? En welke rol speelt het leidingsysteem daarin?

In de pauzes kunnen bezoekers kennismaken met verschillende bedrijven met componenten voor persluchtvoorziening. Ook Hago Food & Industry is aanwezig.

Interesse?
Bekijk hier het volledige programma en meld je aan. Of stuur een e-mail naar rene.bakker@hago.nl.

 

Safe Food Factory - Hago Food & Industry
Deel dit artikel: