Over ons

Schoonmakers met de filosofie van een familiebedrijf

Wij zijn Hago Food & Industry, de schoonmakers van consumerend Nederland sinds 2006. Omdat de regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie steeds strenger en ingewikkelder wordt, hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van (voedsel-)veiligheid. Bij onze vele klanten in de voedingsmiddelenindustrie zorgen we voor een hygiënische en veilige productieomgeving.

We staan aan de basis van bijzondere momenten in het leven van vrijwel iedereen. Denk aan het eerste fruithapje dat baby’s krijgen. Jonge ouders kunnen er mede dankzij onze bijdrage zeker van zijn dat hun kindje daar veilig van kan proeven. Daar zijn we ontzettend trots op.

Deskundig en klantgericht
We nemen onze expertrol heel serieus. We hechten grote waarde aan deskundigheid en professionaliteit. We zorgen voor goed opgeleide medewerkers die vertrouwen hebben in hun kennis en kunde, en weten wat er van ze wordt verwacht. Tegelijkertijd zijn we sterk in het persoonlijk contact. We luisteren goed naar onze klanten zodat we ‘schoonmaak op maat’ kunnen leveren.

WWS Hago Food Overzicht 9

Familiebedrijf

We zijn ontstaan uit familiebedrijf Hago en dat merken onze klanten nog altijd. We horen regelmatig terug dat onze mensen ‘gewoon collega’s’ zijn, ofwel: onderdeel van het team van onze klant. Dat zien we als een groot compliment, want we werken graag op gelijkwaardige basis samen.

Hago is een specialistisch schoonmaakbedrijf dat in verschillende branches actief is, onder meer in de zorg, in het onderwijs en op Schiphol. Hago is een dochter van familiebedrijf Vebego, dat sinds de oprichting van Hago in 1943 is uitgegroeid tot een krachtig collectief met ruim 36.000 medewerkers. Zij werken in de facilitaire dienstverlening en zorg voor klanten in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Gezonde groei is een voorwaarde voor continuïteit, maar wat ons bij Vebego écht drijft is goed doen; door te zorgen voor betekenisvol werk voor onze medewerkers. Wij geloven dat we daarmee de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden voor onze klanten en hun medewerkers, én voor de maatschappij.

WWS Hago Food Overzicht 4

Positieve impact

Als werkgever hebben we ook een maatschappelijke opgave. Hago Food & Industry levert graag een positieve bijdrage, want de zorg voor toekomstige generaties hoort natuurlijk bij een familiebedrijf. Dat doen we niet door te wijzen op duurzaamheidscertificaten, want we denken dat die niet zoveel zeggen over wat je precies doet. Onze aanpak is anders. We gaan met klanten en medewerkers in gesprek over zaken die er écht toe doen. Daar spelen we als partner en werkgever vervolgens op in.

Neem contact met ons op

Koffie?

Hallo, ik ben Twan. Ik ben commercieel directeur en hoor graag wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee. Als ik maar de tijd kan nemen voor jou en je verhaal.

Contact
Twan Voets Hfi