Part of your team Volledig transparant zijn

Een producent moet net zo zorgeloos kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de schoonmaak, als een consument op voedselveiligheid. Daarom zijn we open over onze werkwijze. We leggen nauwkeurig vast wat we doen, en laten dat zien: van calculatie tot controle. Kortom, we geven inzicht in onze prijzen, processen en prestaties.

Voor ons is transparantie een onmisbare basis voor wederzijds vertrouwen. Tegelijkertijd snappen we dat niet alles vooraf te vangen valt in contracten. Soms is gewoon een extra inspanning nodig. Daar gaan we in alle redelijkheid mee om, want als schoonmaakspecialist werken we op gelijkwaardige voet samen met onze opdrachtgevers.

Voedselveiligheid waarborgen en specifieke kennis hebben... vanzelfsprekend. Volledig transparant zijn... cruciaal.
Overstappen op een ander schoonmaakbedrijf
Als de schoonmaakmedewerkers maar blijven

“Ik snap heel goed dat onze inkoopafdeling probeert om een efficiënte deal te sluiten voor het schoonmaakwerk”, vertelt Jan Witvoet van FrieslandCampina. “Maar bij een overstap naar een ander schoonmaakbedrijf moet je naar heel veel verschillende aspecten kijken, én naar de lange termijn.”

Mensen zijn cruciaal
Sinds een paar jaar hebben de schoonmaakmedewerkers bij FrieslandCampina ‘Hago’ op hun shirt staan. “Prima”, vindt Jan. “Vaste mensen die weten hoe het werkt en van wie je op aan kunt, dat is het belangrijkste. Hago Food & Industry is nu hun werkgever, en dat gaat heel goed.”

Volledig transparant 1

Even elders ingezet
Eén van de punten om bij een overstap op te letten is transparantie, aldus Jan. “Hago laat ons elke week zien waar het bestek niet honderd procent is gevolgd, en dan bespreken we hoe dat komt. Dan blijkt bijvoorbeeld dat medewerkers elders zijn ingezet voor een calamiteit.”

Vertrouwen
Ook is het volgens Jan altijd helder als er minder uren zijn gewerkt door ziekte. “Als er geen vervanging is geregeld omdat er weinig melk bij ons binnenkomt en het schoonmaakwerk wel met een mannetje minder kan, is dat prima. Dan wordt de rekening gewoon iets lager. Dat Hago over dit soort dingen zo transparant is, dat geeft vertrouwen.”

WWS Hago Food Overzicht 3
Specialisme

“Bij dit werk moet je gevaren zien”

Werken met de verrijdbare hogedruk-unit is iets voor medewerkers die oplossingsgericht kunnen denken én gevaar zien. “Als er ongelukken gebeuren, kan het meteen flink misgaan”, vertelt objectleider Tonny Jansen. “Zo’n straal gaat dwars door je huid heen. Daarom zijn al onze specialisten twee dagen op cursus geweest. Daardoor is er gelukkig nog nooit wat ergs gebeurd.”

Volledig transparant 2

We gaan graag met je in gesprek

Wil je meer weten over onze werkwijze? We gaan graag met je in gesprek over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie of thee. We nemen de tijd voor jou en je verhaal.

Neem contact op met Twan
Twan Voets Hfi